Omnilab

Elke dag werken wij aan nieuwe en betere manieren om met personal finance om te gaan. Helpt u ons in dit lab met het bouwen van de financiële apps van de toekomst?

Welkom in het Omnilab!

 

Het Omnilab is de broedplaats van Omniplan voor het ontwikkelen van nieuwe producten. In het lab bevinden zich producten of demo’s van producten die zich in een conceptfase bevinden. Met behulp van uw feedback en de inzet van diverse analysetechnieken maken we het gereedschap voor financieel inzicht steeds beter. De producten in het Omnilab bieden op geen enkele manier product- of vervangend advies.

 

      

 

VRIJ

U heeft klanten waarvan de lijfrente binnenkort vrijvalt? Nodig ze uit om in uw versie van VRIJ inzicht te krijgen in de vrijvallende lijfrente. Dit is een mooie stap naar een concreet adviesgesprek met een van uw adviseurs. 

 
 
FORTUIN 

FORTUIn

Bekijk de tool

FORTUIN

Gaat uw klant het gewenst inkomen na pensionering halen? Met deze tool geeft u een indicatie welk vermogen nodig is en hoe groot de kans is dat uw klant dit haalt met zijn/haar risicoprofiel. Een mooie aanleiding voor een adviesgesprek.

 

 
Box1Box3 

Hypotheek in Box 1 of Box 3

Bekijk de tool  

Hypotheek in Box 1 of Box 3

De rente op de eigenwoningschuld wordt gewoonlijk in mindering gebracht op de belasting. Het kan voor uw klant echter aantrekkelijk zijn niet deze rente maar juist de schuld in mindering te brengen. Berekenen wat gunstig is kan met deze tool. Bekijk de tool door de ogen van uw klant door op de afbeelding te klikken.

 

 
 
Pensioen Eigen Beheer 

PEB tool

Bekijk de tool

Pensioen Eigen Beheer

Afkopen of voortzetten in bijvoorbeeld een spaarvariant? Deze tool laat zien wat fiscaal de voordeligste optie is voor de DGA met een pensioen in eigen beheer.

 

 

Waarom heeft Omniplan een Lab?

Loading…