Wat moet je doen voor jouw gewenste pensioen?Door Rene Frankena

 

Omniplan is als kennispartner verbonden aan de 1e editie van Personal Finance Day. Dit event is een initiatief van Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio en Fondsnieuws. Samen vormen zij een hecht netwerk van ondernemende nieuwsmakers en informatiespecialisten. Omniplan sluit vol enthousiasme aan bij dit initiatief!

 

Event

We worden steeds meer zelf verantwoordelijk voor onze financiële toekomst. Tijdens de Personal Finance Day kunnen bezoekers direct aan de slag met hun vermogen. Met een uitgebreid plenair programma waarna er gelegenheid is om diverse sessies, workshops en presentaties bij te wonen, biedt het event een totaal scala aan mogelijkheden op het gebied van Personal Finance. Tijdens masterclasses kan de bezoeker op verschillende thema’s informatie ophalen, gericht op de persoonlijke situatie. Welke vorm van beleggen past bij jou? Wat is de volgende stap in jouw wooncarrière? En, hoe heb jij je pensioen geregeld? 

 

Wat moet je doen voor jouw gewenste pensioen?

Omniplan wil mensen activeren bij het inrichten en onderhouden van hun financiële toekomst. Technologie biedt meer dan ooit kansen om dit leuker, makkelijker en efficiënter te maken. Onze Personal Finance oplossingen zijn erop gericht om precies dit te bereiken. Op de Personal Finance Day geven we beleggende bezoekers op basis van een gewenste uitkeringsperiode en een gekozen risicoprofiel een indicatie van het bedrag dat nu gereserveerd zou moeten worden om een goede kans te hebben het benodigde doelkapitaal te bereiken waarmee te zijner tijd in een gewenst inkomen kan worden voorzien. Daarbij laten we ook zien wat de effecten zijn op het doelkapitaal van het spelen met het kanspercentage of het risicoprofiel.

Omniplan wil op het evenement met zo veel mogelijk beleggende bezoekers in contact komen om te leren over de gebruikerservaring van onze applicatie.

Omniplan ontwikkelt Personal Finance oplossingen op basis van jarenlange ervaring met financiële adviessoftware. Denk daarbij aan applicaties voor financiële planning en financieel (deel)advies, maar ook aan (deel)oplossingen in adviesketens, zoals execution only hypotheekstraten, SaaS advies- en rekenmodules op het gebied van vermogensvorming, hypotheken, sparen, inkomensvoorzieningen en oplossingen voor pensioencommunicatie. We doen dit voor banken, vermogensbeheerders, high-end planners, verzekeraars, fintechs, accountants, pensioenuitvoerders en werkgevers.

Tegen het industriële decor van de Kromhouthal is er overigens naast het inhoudelijke programma ook ruimte voor ontspanning, ontmoeting en rollende keukens. Kortom, een event dat perfect aansluit op onze missie.

 

Wilt u het event met ons bezoeken? Kijk op www.personalfinanceday.nl of neem contact op met Rene Frankena via r.frankena@omniplan.nl.

 

Over de organisatie van het event:

De redacties van BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad weten dagelijks met topjournalistiek en ‘need to know’ content een krachtige groep van professionals, zakelijke beslissers en welstandigen aan zich te binden. Hierbij worden zij 24/7 gevoed door een netwerk van topondernemers, politici, opiniemakers en vakspecialisten.

Fondsnieuws is het platform dat zich richt op beleggingsprofessionals die actief zijn op het terrein van gestandaardiseerde beleggingsproducten (zoals beleggingsfondsen en ETF’s).

De Personal Finance Day komt tot stand in nauwe samenwerking met Binck en wordt mede mogelijk gemaakt door Think ETF’s, Fidelity en Pictet, die hun kennis over personal finance actief delen, zodat alle vraagstukken hierover tijdens het event beantwoord worden.

 

 

Hoe digitaal is de consument?

Lees verder
Loading…