Ondernemer in privé

Voor accountants die meer halen uit hun vertrouwensrol

De DGA vertrouwt u, in zaken èn in privé

Als accountant heeft u een bijzondere relatie met uw klanten. Hun vertrouwen in uw dienstverlening strekt zich veel verder uit dan enkel het opstellen van jaarcijfers. En omdat de onderneming en de privé situatie van uw klant zo met elkaar zijn verbonden, wordt u gevraagd om de BV en privé optimaal op elkaar af te stemmen. Maar hoe doet u dat? Hoe borgt u de dienst van financieel advies in uw organisatie? Welke adviesondersteuning heeft u daarbij nodig en hoe brengt u de kennis en vaardigheden van in uw organisatie op niveau?

De cijfers moeten altijd kloppen

Als accountant wordt u geconfronteerd met vragen van uw klant, die zich niet altijd beperken tot het zakelijke domein. U bent tenslotte een belangrijke vertrouwenspersoon voor de DGA, voor wie de financiën van zijn BV en privé nauw met elkaar zijn verbonden. Dat vraagt om geavanceerde ondersteuning waarmee beide situatie’s met elkaar in verband kunnen worden gebracht. Met voldoende details in de cijfers, zonder dat u altijd een compleet financieel plan wilt maken. Speciaal voor u ontwikkelde Omniplan de BV Module.

Vraag nu een demo aan van de BV Module
Actief sturen op implementatie van financieel advies

Voor veel accountants speelt de vraag of personal finance onderdeel moet worden van het dienstenpakket. Het simpelweg aanschaffen van adviessoftware is daarbij zelden succesvol. Een dergelijke keuze is strategisch van aard en op het succes van de implementatie moet actief worden gestuurd vanuit de top van de organisatie. Omniplan heeft inmiddels diverse kleine en grote accountants die de strategische keuze hebben gemaakt, begeleid bij implementatie van financieel advies in de organisatie door middel van trainingen en consultancy.

Meer weten, vraag ons naar ons werk
De digitale accountant komt er aan

De digitale transformatie grijpt in steeds rapper tempo om zich heen. Het is inmiddels een breed erkend gegeven, dat het werk van de accountant steeds verder zal worden geautomatiseerd. De eerste pioniers die onderneming en ondernemer primair benaderen vanuit de digitale dienstverlening, beginnen zich steeds duidelijker te manifesteren. Voor deze doelgroep heeft Omniplan Service Pakketten ontwikkeld, waarmee de eigen customer journeys eenvoudig kunnen worden voorzien van onze krachtige Personal Finance inzichten.

Meer weten over onze Service Pakketten

“ Accountants houden van cijfers en vinden het geweldig om te ontdekken dat de rekenarij van Omniplan klopt, ook voor de ondernemer in privé. En omdat de privé kant van die klant toch vaak wat minder bekender terrein is, helpt die zekerheid over cijfers om toch met vertrouwen het adviesgesprek in te gaan.

 

Marisca van den Berg, Business Consultant van Omniplan

De kracht van een schaalbaar Personal Finance Platform

  • Complexe ondersteuning van de samenhang tussen BV en privé
  •  Functioneel de rijkste fiscale rekenengine in de markt
  •  Korte time-to-market door eenvoudige ontsluiting via API’s
  •  Sterk trackrecord van implementatietrajecten in complexe omgevingen

Omniplan Service Pakketten

Omniplan kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Met de juiste kennis rondom het ontwerp van uw customer journey. En met de aansluiting van onze API Service Pakketten in de cloud, zoals zoals de berekening van een Pensioentekort voor de DGA. Maar we kunnen u ook inspireren met onze visie op toekomstvaste concepten voor Personal Finance! Ontdek vandaag nog wat wij voor u kunnen doen!

Neem contact op met ons op.

Loading…