Wonen

Sturen op lage woonlasten in alle fases van de klantreis

Het hypotheekproces van de toekomst

De groei op de woningmarkt zet zich in het eerste kwartaal van 2017 onverminderd voort. De hypotheeksector spant zich maximaal in om de klant te verleiden met oplossingen voor prefill van klantdata, betere service concepten en innovatieve producten. Maar hoe zorg je daarbij voor een robuuste ketenarchitectuur, die alle fases van de klantreis ondersteunt? Ongeacht of de klant een adviseur inschakelt of zelfstandig een hypotheekaanvraag indient? En op welke manier zorg je ervoor dat je blijvend stuurt op klantwaarde, ook na passeren van de hypotheek?

Pro-actief beheer op hypotheken anno 2017

Voor iedereen die grip wil houden op de woonlasten zonder daarvoor direct naar een hypotheekadviseur te hoeven, ontwikkelde Omniplan een sterk concept voor een mobiele woonlasten app. Gebruikers kunnen direct zien hoe hun woonsituatie er uit ziet, of er aandachtspunten zijn, wat men maximaal kan lenen en wat er gebeurt bij overlijden. Bovendien heeft de aanbieder met de app een krachtig communicatiekanaal naar de gebruiker.

Meer weten, vraag nu een demo aan
Execution Only hypotheken aanvragen bij Stater

Als grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland, biedt Stater haar klanten steeds meer oplossingen waarmee consumenten zelf aan de knoppen zitten. Zoals de e-aanvraagstraat voor het execution only afsluiten van een hypotheek. De klantreis is ontwikkeld door Ordina, waarbij Omniplan business consultancy levert om inhoudelijk ondersteuning te bieden. Daarnaast levert Omniplan de benodigde berekeningen vanuit haar Personal Finance Platform.

Meer weten, vraag een Execution Only demo aan

Service Pakket 'MTL'

Door ook al in de fase van oriëntatie een zorgvuldige Max te Lenen (MTL) berekening te maken die voldoet aan alle eisen van de Tijdelijke Regeling Hypothecair Krediet, kan worden voorkomen dat in een latere fase van de klantreis teleurstellingen ontstaan. Het Service Pakket ‘MTL’ van Omniplan is nu voor iedere online dienstverlener makkelijk en snel in te zetten.

Meer weten over onze Service Pakketten

Omniplan ontwikkelde in samenwerking met Ordina een ‘multi-tennant execution only hypotheekstraat’ voor Stater. Dat kan alleen slagen als de rekenresultaten vanuit het Personal Finance Platform door alle partijen worden geaccepteerd als de norm.   

 

Charley Misset, Business Consultant van Omniplan

De kracht van een schaalbaar Personal Finance Platform

  • Oplossingen voor alle fases: van oriëntatie tot beheer
  •  Functioneel de rijkste fiscale rekenengine in de markt
  •  Korte time-to-market door eenvoudige ontsluiting via API’s
  •  Sterk trackrecord van implementatietrajecten in complexe omgevingen

Omniplan Service Pakketten

Omniplan kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Met de juiste kennis rondom het ontwerp van uw customer journey. En met de aansluiting van onze API Service Pakketten in de cloud, zoals de Max te Lenen berekening, werkend volgens de richtlijnen uit de Tijdelijke Regeling Hypothecair Krediet. Maar we kunnen u ook inspireren met onze visie op toekomstvaste concepten voor Personal Finance! Ontdek vandaag nog wat wij voor u kunnen doen!

Neem contact op met Marcel Nijland (Business Development).

Loading…