PensioenTekort: inzicht in je pensioen

Eén op de drie Nederlanders heeft een pensioengat. En toch is pensioen voor het merendeel van de Nederlanders ‘iets voor later’. Hoe kunnen we pensioen inzichtelijk maken en meer naar het heden brengen?

Wat zijn Servicepakketten?

Het Omniplan Personal Finance Platform biedt een rijk en zeer compleet scala aan functies rondom financiële adviesprocessen. Servicepakketten zijn functies die een specifieke vraag van de consument kunnen beantwoorden. Via een API-key kun je toegang krijgen tot één of een combinatie van onze services.

Wanneer kies ik voor PensioenTekort?

Inzicht in het ‘Inkomen voor Later’ is voor iedereen belangrijk. Hoe eerder dit inzicht er is, hoe meer tijd er overblijft voor tegenmaatregelen. Independer maakt gebruik van Omniplan’s service PensioenTekort en geeft consumenten handvatten om zelf financiële beslissingen te nemen.

Wat doet het Servicepakket PensioenTekort?

Deze functie berekent het Huidige Besteedbaar Inkomen (HBI), het verwachte Netto Besteedbaar Inkomen (NBI) vanaf pensioendatum en zet dat af tegen het Gewenst Besteedbaar Inkomen (GBI). Doel is om vast te stellen of er een inkomenstekort is ten opzichte van het GBI vanaf pensioendatum.

Contact

Wil je meer weten over de Servicepakketten die Omniplan kan bieden, neem dan contact op. Het Personal Finance Platform biedt diverse mogelijkheden voor jouw specifieke klantvraag.

* verplicht

Loading…