Trainingsprogramma

Veel voorkomende vragen

  • Hoe maak ik een gedegen start met de Adviesplanner?
  • Hoe kan ik de Adviesplanner optimaal inzetten?
  • Hoe adviseer ik DGA met de Adviesplanner?
  • Wat zijn de handige knoppen in de Adviesplanner?
  • Hoe werk ik efficiënt met de scenario’s?

Zijn dit vragen die bij u spelen? Dan is het trainingsprogramma van Omniplan iets voor u! We leren u het beste uit de software te halen. In al onze trainingen staat de deelnemer én zijn of haar eigen adviespraktijk centraal. Wat werkt voor u als adviseur?

We bieden een aantal trainingen aan waarin we onze jarenlange ervaring, kennis en enthousiasme voor financieel advies graag gebruiken om u verder te helpen, daarbij werken we met praktijkcases om zo dicht mogelijk bij de praktijk te komen.

Ons huidige aanbod

  • DGA / BV-module
  • Aan de slag met de Adviesplanner (basistraining)

Incompany training

Wanneer u met meerdere collega’s een training wenst te volgen, dan biedt een incompany training uitkomst. De inhoud van de training stemmen we af op uw wensen. Zo krijgt u een op maat gemaakte training. De training kan bij u op locatie worden gegeven. De kosten voor een incompany training bedragen € 1.000,- (excl. BTW) per dagdeel. Afhankelijk van uw wensen, sturen wij u graag vrijblijvend een offerte op maat. Bel voor informatie met Omniplan: 020 50 50 311.

Webinars

Daarnaast organiseert Omniplan regelmatig webinars over bijvoorbeeld nieuwe functionaliteiten in de Adviesplanner. Houdt onze website en nieuwsbrief in de gaten voor data waarop Omniplan webinars organiseert.

Meer informatie?

Voor meer informatie of het Trainingsprogramma of een training op maat kunt u contact opnemen via telefoonnummer 020 50 50 311 of via de mail.

Loading…