Wat we doen

Wij bieden u de beste software, apps en tools om uw klant inzicht te bieden in zijn financiële toekomst.

Financiële dienstverlening draait al lang niet meer alleen om compliance

Dat is belangrijk, maar daarmee is het vertrouwen van de klant nog niet gewonnen. Financieel advies is ook geen momentopname meer. Personal Finance draait om het doorlopend bieden van inzicht aan de klant in zijn voorzieningen en zijn risico’s. De klant op ieder moment en in alle kanalen passend informeren over zijn financiële situatie. Uw klant teruggeven of zijn financiële situatie nog aansluit bij zijn doelen en risicobereidheid. 

Maar ook dat alleen is nog niet genoeg. We willen dat doen op een manier die het voor uw klant ook makkelijk en misschien zelfs leuk maakt om geïnformeerd te raken en te blijven. Als we daarin slagen hebben we niet alleen uw klant goed geholpen, maar ook echt een verandering in Personal Finance bereikt. Wij geloven dat technologie ons daarbij kan helpen, dat technologie ons enorme kansen biedt om met nieuwe oplossingen klanten duurzaam te betrekken bij hun financiële welzijn. Wij willen die kansen graag benutten, samen met u, voor uw klant. Iedere keer als we daarin slagen, is Personal Finance delivered!

Krachtige concepten voor uw klant

Van business case tot ontwerp: uw idee, onze kennis

Omniplan vertaalt uw idee naar een ontwerp, waarbij functionaliteit en techniek tot uitdrukking komen in een optimale customer journey. Financieel Advies wordt door de eindconsument dikwijls als ingewikkeld gepercipieerd. In het ontwerp houden we hier rekening mee door informatie op een eenvoudige en overzichtelijke wijze te tonen en het aantal uit te vragen gegevens tot een minimum te beperken om het beoogde doel te bereiken.

 • Analyse
 • Concept design
 • Prototype, test en proof of concept
 • Agile & lean projectaanpak
Ontwikkel prototypes en toets deze met klanten. Verbeter en blijf toetsen, ook in productie.

In gesprek met Omnidesign

Implementatiekracht, standaard op maat

Financials zetten ons in voor het inrichten van adviesprocessen op het gebied van hypotheken, wealth planning en retail. Het Personal Finance Platform vormt de basis. Met een agile ontwikkelteam van FFP gecertificeerde financial planners, developers, testers en scrum masters zijn wij in staat een project te controleren door zowel de scope, de kwaliteit en het budget te bewaken.

 • Management en doorontwikkeling van financiële adviesprocessen
 • Requirement engineering, interactie ontwerp, functioneel ontwerp, technisch ontwerp en architectuur
 • Roadmap, front en back end development, testing, deployment
 • Backlog beheer, onderhoud, fiscaal onderhoud
Teamwork is hard werken: elkaar helpen, samen sprinten voor een doel, groeien en het in de volgende sprint weer iets beter doen!

In gesprek met Omniproject

De kracht van het adviesplatform in uw omgeving

Weet u al precies hoe u klantwaarde toevoegt en wilt u alleen gebruik maken van de hoogwaardige techniek van het Personal Finance Platform? Dat kan! Maak gebruik van onze API’s en profiteer van de bewezen fiscale rekenkracht en reproduceerbare dossieropbouw over alle kanalen!

 • Betrouwbare rekenmodules
 • Borging reproduceerbaarheid
 • Crosschannel klantdossier
 • Eenvoudig aan te sluiten
20 Jaar fiscale expertise in een rekenkern voor compliant financieel Advies, eenvoudig beschikbaar onder iedere Adviesapplicatie

In gesprek met Omniconnect

Al 20 jaar hèt gereedschap voor de financial planner

De Adviesplanner ondersteunt de financieel planner bij het uitbrengen van accuraat advies op diverse adviesgebieden, zoals de financiering bij de aankoop van een woning, benodigd inkomen voor later en het mitigeren van het risico van overlijden of arbeidsongeschiktheid. De Adviesplanner stelt u in staat een volledig klantbeeld te creëren en een gedegen advies uit te brengen.

Belangrijkste functionaliteit:

 • Gedetailleerde inventarisatie van de financiële positie en het profiel van uw cliënt
 • Uitgebreide BV-module met onder andere pensioen in eigen beheer, lenen van of aan de BV, deelneming, liquiditeiten
 • Scenarioanalyse: arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en pensioen
 • Eenvoudig vergelijken van adviesalternatieven
 • Export naar MS Excel van gedetailleerd cijferblad met scenario- en jaarselectie

Compleet overzicht     Gratis proberen     Inloggen
Loading…