Business Consultant Hypotheken 32-40 uurTer uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Business Consultant Hypotheken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van onze klanten en draag je bij aan de doorontwikkeling van ons Personal Finance Platform. Je vertaalt klantwensen en marktontwikkelingen naar uitvoerbaar ontwerp en begeleidt de realisatie van dat ontwerp en de implementatie bij gebruikers. Je bent representatief, communicatief vaardig en neemt deel aan uitdagende projecten in een dynamische omgeving waar kritisch denken en analytische vaardigheden vereist zijn.


Wie zijn wij?

Goed financieel advies mogelijk maken, daar werken we sinds 1995 iedere dag aan. Omniplan is de businesspartner voor alles rondom Personal Finance. Onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van technologie voor financieel inzicht en advies is samengebracht in ons Personal Finance Platform. Dit krachtige, cloud-based platform biedt tal van toepassingen voor consumentenvragen rond hun financiën.

Het betreft een functie voor 32-40 uur per week.


Wie ben jij?

De business consultant is een energieke klantgerichte professional, met bewezen expertise in digitaal Financieel Advies en de finance domeinen zoals hypotheken, pensioenen en financiële planning.
 • Je bent een enthousiaste teamspeler met goede communicatievaardigheden.
 • Je neemt initiatief en gaat de interactie aan; “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”.
 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO of WO-niveau. Bij voorkeur richting Bedrijfskunde, Financial Services, ICT
 • Je bent een professional, je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werk, je bent secuur, leergierig en sterk resultaatgericht.
 • Jij gaat het verschil maken!
 

Wat ga je doen?

Consulting
 • Als Business Consultant houd jij je bezig met het succes van onze klanten. Je verzamelt business requirements van klant(en) en uit de markt en vertaalt deze naar een oplossing binnen het domein van Personal Finance. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit bij de levering van de oplossing en het overtreffen van de verwachting van de externe en interne klant. 
 • Je neemt je verantwoordelijkheid voor je klanten, projecten en je eigen consultancy opdrachten.
 • Je opereert flexibel en bent in staat om intern rollen als bijvoorbeeld product owner of projectmanager in te vullen om de doelen te realiseren.
Product management
 • Als oren en ogen in de markt lever je essentiële input voor product management en productontwikkeling in het vormgeven van onze software, zodat deze innovatief en waardevol blijft.
Business Development – consultative selling
 • Je wordt als een expert in de markt gezien door het uitdragen van onze visie en ervaringen middels blogs, publicaties en presentaties op meet-ups.
 • Je identificeert ontwikkelen en kansen in de markt om samen met Business Development en Marketing ons marktaandeel te laten groeien.
 • Je helpt mee om kansen te creëren op basis van kennis, ervaring en resultaten.
 

Jouw vaardigheden

 • Minstens 5 + jaar werkervaring binnen de financiële markt;
 • Ervaren hypotheek(advies)professional, door werkhistorie en/of opleidingen (WFT hypothecair krediet is een pré)
 • Ervaring met agile scrum & software development
 • Ervaring in het co-creëren van commerciële kansen binnen complexe klantomgevingen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Het team waarmee je gaat werken is gemotiveerd, resultaatgericht en vindt het belangrijk dat je het team verrijkt met nieuwe ideeën en inzichten. Je krijgt ruimte om je capaciteiten verder te ontwikkelen en uit te blinken in jouw persoonlijke kracht. Ons kantoor Amsterdam heeft een prachtig uitzicht over het IJ waar onze Hospitality Manager de heerlijkste koffie, thee, gezonde drankjes en versnaperingen verzorgd.

Daarnaast word je gefaciliteerd om ook vanuit huis optimaal te kunnen werken. Uiteraard bieden we je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 30 vakantiedagen per jaar bij een full time dienstverband en een pensioenregeling op basis van beschikbare premie.


Kom jij ons team versterken?

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact met ons op. Onze HR Manager Caroline Slot kan je mailen via c.slot@omniplan.nl of bel naar 06-11758043

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Uw gegevensCV, motivatiebrief en referentie

Document:
Document:
Document:

Loading…