HR consultantWie zijn wij?

Omniplan ontwikkelt al meer dan 20 jaar de beste software voor financieel inzicht en advies. Onze oplossingen worden zowel online als door adviseurs ingezet bij banken, verzekeraars, accountants, service providers, PPI’s, hypotheekadviseurs, pensioenadviseurs, financieel planners en vermogensbeheerders. Onze moderne technologie is cross-channel inzetbaar en kan overkoepelend ingezet worden over de verschillende domeinen.    

Wat ga je doen?

Als zelfstandig opererend HR consultant, ondersteun je de organisatie en management proactief bij het operationele deel van het HR vak.
Als professional ben je verantwoordelijk voor de uitvoering, het coördineren en bewaken van het HR beleid en het zorgdragen voor een foutloze (contract) administratie. Vanuit deze rol stel je het management in staat de bedrijfsdoelen te realiseren en de individuele en collectieve bijdragen van de medewerkers op korte en lange termijn te verhogen, in het voordeel van de onderneming. 

Naast de uitvoer van de HR taken zal jouw aandacht gericht zijn op het zelf aantrekken van nieuwe collega's. Een sterke affiniteit met recruitment is daarom een must.  
Deze functie is hands-on. Je kan zowel op tactisch als operationeel niveau toegevoegde waarde bieden.  

Het betreft een functie voor 32 uur per week.  

Jouw verantwoordelijkheden
Bij Omniplan werk je in nauwe samenwerking met je collega’s aan HR activiteiten over de gehele breedte, zoals:  
 • Het volledige werving- en selectieproces voor alle benodigde profielen binnen onze organisatie. De communicatie, schrijven van vacatureteksten en proactief je netwerk en kanalen inzetten en uitbreiden om het juiste talent aan te trekken
 • Verzorgen van het ‘on-boarding’ proces voor nieuwe collega’s
 • Administratieve HR taken zoals het bijhouden van personeelsdossiers, vakantiedagen en het opstellen van interne rapportages
 • Administreren van Verzuim en het nemen van vervolgacties indien noodzakelijk
 • Draagt zorg voor de continuïteit van de afdelingen: signaleert knelpunten, onderneemt acties ter verbetering van een juiste afstemming tussen werkzaamheden en aanwezige personeelscapaciteit
 • Sparringpartner van de directie bij personele aangelegenheden op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Ontwikkelt op basis van het strategisch / organisatiebeleid het personeelsbeleid en instrumentarium en bent verantwoordelijk voor de implementatie ervan
 • Proactief denken en handelen
 • Signaleert ontwikkelingen op het gebied van personeelsbeleid en rapporteert deze aan de directie
 • Periodiek organiseren van beoordelings- en voortgangsgesprekken
 • Verzorgen van loopbaanontwikkeling en opleidingsbeleid
Je onderhoudt intern contacten met de directie, managers en (interim) medewerkers. Extern onderhoud je contacten met Werving & Selectiebureaus, Arbodienst, advocaten en andere leveranciers en adviseurs.    

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau richting P&O / HRM en je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke verantwoordelijke, zelfstandige positie op het gebied van HR binnen een IT omgeving.
Aanvullend heb je opleidingen gevolgd op het gebied van bijvoorbeeld Arbo & Verzuim, Arbeidsrecht, Coaching & training.    

Verder heb je ervaring met:
 • uitvoeren Wet Verbetering Poortwachter
 • Arbeidsrechtelijke vraagstukken
 • Proactief informeren van directie en management
  Kennis
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving, met name arbeidsrecht
 • Kennis op het gebied van managementvaardigheden en stijlen


Wat bieden wij jou?

Je vindt een uitdagende baan bij een volwassen organisatie op een A‑locatie in Amsterdam. Je komt terecht in een gemotiveerd team dat graag samen de schouders eronder zet en successen viert.  

Uiteraard bieden we je ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen per jaar bij een full time dienstverband en een pensioenregeling op basis van beschikbare premie. Daarnaast zijn er geweldige koffie en thee voorzieningen, vers fruit en gezonde drankjes en regelmatig (sportieve) personeelsactiviteiten.  

Solliciteren
Ben jij die enthousiaste gemotiveerde HR medewerker die wij zoeken, stuur dan je CV en motivatiebrief naar Danny Steenstra Toussaint, resourcemanager: hr@omniplan.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen op telefoonnummer +31 6 5461 1867  

   

Uw gegevensCV, motivatiebrief en referentie

Document:
Document:
Document:

Loading…