UX DesignerWie zijn wij?

Omniplan maakt financieel advies mogelijk. Vanuit Amsterdam werken we dagelijks, en al bijna 25 jaar, aan hét platform voor Personal Finance advies. Daarmee voorzien we financiële dienstverleners van de beste tools om inzicht en advies te geven aan de klant over zijn financiële toekomst. Het Omniplan team bestaat uit financieel experts en tech talents, die structureel met elkaar samenwerken. We werken onder andere voor Rabobank, ING en Handelsbanken.  

Wat ga je doen?

Je bent primair verantwoordelijk voor het visual design van onlineoplossingen en het verbeteren van de user interactie. Je vertaalt klantwensen naar prototypes, wireframes en visuals. Je begeleidt de implementatie aan de hand van de designdocumentatie en door regelmatig feedback te geven aan de ontwikkelaars. Je bent het aanspreekpunt voor alles wat met UX en design te maken heeft, zowel intern als extern en werkt in wisselende teams met onder meer marketing & sales, product owners en ontwikkelaars aan de realisatie.  

Het aantal uren is in overleg.  

Wie ben jij?

Je bent een nieuwsgierige, gebruikersgerichte, interaction- en interface designer en hebt bovendien verstand van de marketingcontext waarbinnen onze online middelen kunnen worden ingezet. Om de behoeftes en het gedrag van onze gebruikers te duiden ben je bekend met marketingmethodieken zoals customer journey’s, persona’s  en customer experience maps.  

Je hebt oog voor een betekenisvolle en aangename gebruikerservaring en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Naast creatief ben je pragmatisch, gericht op samenwerken, resultaat- en klantgericht en beschik je over overtuigingskracht. Je volgt actief de laatste ontwikkelingen op het gebied van UX  en UI.  

Jouw vaardigheden:
  • Minimaal HBO werk-, en denkniveau gecombineerd met een analytische en probleemoplossende aanpak
  • Je beschikt over overtuigende UX design skills en weet dit aan te tonen middels een mooi portfolio
  • Minimaal 3+ jaar gerelateerde werkervaring
  • Je schakelt moeiteloos tussen business en IT en bent een teamspeler
  • Ervaring met design tools voor prototyping (bijvoorbeeld Axure of Invision) en voor visual design (bijvoorbeeld Sketch, Creative Cloud, Photoshop).
  • Een agile mind-set
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 

Wat bieden wij jou?

Een job in een gemotiveerd team dat graag samen de schouders eronder zet. Je vindt een uitdagende baan bij een volwassen organisatie met ruimte voor innovatie. Jouw collega’s zijn professionals, de werksfeer is informeel en dat alles met het mooiste uitzicht van Amsterdam! Tot slot krijg je alle ruimte om je capaciteiten verder te ontwikkelen, dat vinden we belangrijk.

Uiteraard bieden we je ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 30 vakantiedagen per jaar bij een full time dienstverband en een pensioenregeling op basis van beschikbare premie.
Geweldige koffie en thee voorziening, vers fruit en gezonde drankjes en daarnaast regelmatig (sportieve) personeelsactiviteiten.  

Overtuigd? Solliciteer nu!

  Contact
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Danny Steenstra Toussaint, Resource manager /  hr@omniplan.nl / 06 – 546 11 867 voor vragen over deze vacature.  

Uw gegevensCV, motivatiebrief en referentie

Document:
Document:
Document:

Loading…